MENU

De ultieme uitstraling. 
Ontdek de nieuwe BMW i8 Roadster

Onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert, met de allereerste BMW i8 Roadster. De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is.

Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/h. 
De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Roadster een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één doel nastreeft: ultieme vrijheid.

46 G/KM
Het intelligente energiemanagement van de BMW i8 Roadster coördineert het samenspel tussen de elektromotor met de hoogvoltage-accu en de verbrandingsmotor – altijd afgestemd op maximale prestaties bij minimaal verbruik. Zo ontstaat een krachtig Plug-in Hybride systeem gepaard met een enorme efficiency, zoals het gemiddeld verbruik van slechts 2,1l/100 km en een CO2-emissie van 46 g/km op indrukwekkende wijze bevestigen.

REVOLUTIEVERSNELLER
De BMW i8 Roadster doet zelfs tegenwind naar adem happen. Dat ligt niet alleen aan zijn atletische uitstraling, maar vooral aan de gestroomlijnde carrosserie, de extreme lichtgewicht constructie en het Layering Design van de LED-achterlichten, waar de rijwind doorheen stroomt.

Be the first!
U wenst meer te weten over de nieuwe BMW I8 Roadster?  Contacteer ons vrijblijvend: live@daeninck.net.bmw.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.