MENU

De nieuwe standaard in home automation

Thuiskomen krijgt een nieuwe dimensie. Laat je inspireren door de laatste trends in home domotica, of sprokkel ideeën voor een gepersonaliseerd smart office. Kortom: ontdek zelf hoe een geconnecteerde levensstijl eruitziet. Welkom in het gloednieuwe belevingscentrum van Casa Grande in Sint-Martens-Latem.

Domotica is beleving

Ook u bent op zoek naar krachtige en vernieuwende oplossingen voor de integratie van alle comfortfuncties in uw huis. Home automation is dan de logische oplossing. Sensoren, design druktoetsen en aanraakschermen geven u voortaan de volledige controle over uw woning.

Meer veiligheid, comfort, flexibiliteit en zekerheid

Domotica maakt u het leven nog makkelijker, aangenamer en veiliger. Daarvoor bestonden vandaag nooit méér systemen en toepassingen. Van toegangscontrole, videofonie, camerabewaking, thermostaten, sensoren, aanraakschermen en afstandsbedieningen, netwerkbeheer, automatisering, OLED’s, audio en Microsoft PC’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Domotica is er voor u

Toch draait domotica draait niet om toestellen of technieken, maar om u. Net daarom opende Casa Grande recent een innovatief belevingscentrum op de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem. In de diverse ruimtes vind je een mix van audiovisuele technologie en de meest innovatieve oplossingen voor automation at home. Yves, Siska en hun team heten u graag welkom.

Centraal besturingssysteem

Kiest u voor een geconnecteerde levensstijl? Samen met u en uw architect gaat Casa Grande op zoek naar de meest optimale integraties en technieken voor uw woning en behoeften. Een krachtige oplossing die al uw comfortfuncties versmelt in één centraal besturingssysteem van Crestron.

Domotica op kantoor

Met één drukknop alle kantoorverlichting aan- of uitzetten, maar ook de printers en het koffie-apparaat? Het zijn net die kleine dingen die uw werkdag makkelijker en aangenamer maken. Domotica is bovendien een slimme investering die zich ook terugbetaalt via uw energiefactuur.

Showroom in Sint-Martens-Latem

De eerste verdieping van onze showroom op de Kortrijksesteenweg in Latem beschikt over een vergaderruimte met tv-lift, een living met luxueuze home-cinema, inclusief projectie, en een volledig ingerichte keuken met een Instaview-koelkast en Thermomix. Al deze ruimtes werden voorzien van gemotoriseerde gordijnen en bedienbare verlichting.

Deze toepassingen worden aangestuurd via één centraal besturingssysteem van Crestron, al decennialang de wereldleider op vlak van automatisatie in woningen, bedrijven en yachts. Verbluffend gepersonaliseerd, flexibel, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te onderhouden.

De voordelen van domotica? Die ontdek je pas echt als je ze zelf beleeft. Kom eens langs in ons gloednieuwe belevingscentrum in Sint-Martens-Latem. Surf voor meer info naar www.casa-grande.be of contacteer ons rechtstreeks via info@casa-grande.be.

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.