MENU

De grote verleiding

De koopjesperiode is de ultieme verleider voor onze kleerkast die hier en daar nog een gaatje heeft dat moet worden opgevuld. Om eventuele miskopen te vermijden en volgend jaar onze super aanwinsten ook nog te kunnen doordragen, verdiept Het Modehuis zich speciaal voor u in de modetrends van de herfst/winter 2017/2018.

AUTEUR:
Het Modehuis


Speel het spel slim

Hoewel nog kilometers veraf… is het toch wel nuttig en verstandig om de toekomstige trends nu reeds voor ogen te houden; althans voor wie dit belangrijk acht. Op die manier kunnen we tegen die tijd het gevoel van het niets hebben om aan te doen wat aan de kant schuiven.

Heel wat trends uit dit winterseizoen keren ook volgend jaar terug, maar hier en daar is er natuurlijk ook plaats voor vernieuwing of een startende trend die helemaal zal doorbreken. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de wijde broeken.

Graag sommen we in het kader van de huidige koopjesjacht, de belangrijkste trends voor herfst/winter 2017/2018 even voor jullie op. Mooi meegenomen, toch?!

Bruin wordt het nieuwe zwart, maar wit zit overal; al is het maar in een detail. Blauw blijft, in alle mogelijke en onmogelijke combinaties. Accentkleuren worden groen, vermiljoen of papayarood. Ook geel en roze zijn blijvers. En er is de voorzichtige terugkeer van lavendelpaars en zacht zeegroen of aqua.

In prints blijft ‘floral’ een hoofdrol spelen, al worden de vormen wat abstracter. De textuur van de stoffen krijgt een hoge aaibaarheidsfactor. En indien toch nog ‘te plat’, maak dan handig gebruik van pailletten, knopen, broduurwerk, bandjes en dergelijke meer. ‘Handcraft’ is niet voor niets het codewoord!

Hoe overweldigend de mode en/of de zogenaamde trends ook mogen zijn… Het Modehuis en haar team maken telkens weer werk van een kwaliteitsvol aanbod met gevoel voor duurzaamheid, over de seizoenen heen. Profiteer nu tijdens de soldenperiode - tot eind februari 2017 - van een schitterend palet van winterkleding die ook eind 2017/begin 2018 ‘fashionable’ kan zijn, maar daarom niet minder functioneel.
Mooi meegenomen, toch?!

Meer info : www.het-modehuis.com

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.