MENU

Communie, onze rite de passage

Kwaliteit is ons eerste en belangrijkste keurmerk voor alledaagse collecties maar zeker en vast ook voor onze prachtige communiecollecties. Zoon- of dochterlief kan voor zijn of haar communieoutfit kiezen uit een magische collectie van topmerken. En dat voor eender welke stijl: stoer, romantisch, preppy of klassiek.

Officiële opening met catwalk

Wil je onze nieuwe communiecollectie tot leven zien komen? Vlei je dan in ware divastijl neer tijdens onze modeshow en zie hoe jouw spruitje eruit kan zien in onze topmerken! Tijdens ons officieel openingsweekend op 14 & 15 december ontvangt ons team van mama’s je feestelijk. Met een fris glaasje in de hand, ontdek je de nieuwste collecties. Voor jongens vind je Belgische en internationale kinderkledingmerken, in verschillende stijlen. Strak in het pak of liever sportief chic, voor elk wat wils!

Meisjes kunnen kiezen uit unieke jurkjes, jumpsuits, rokjes en broeken. Ook stoere meiden kunnen bij ons terecht voor hun feestelijke outfit! De sterren onder de merken? Wij hebben ze voor jou! Miss Leod, Linea Rafaelli, Ralph Lauren, Gymp, Aletta, Blue Bay, RTB, Red Limit, Mimilu, Abel & Lula, Tommy Hilfiger, Varones, ...

TIP: Hét perfecte communiekleedje danst net boven de knie. Dat fleurt op!

Open op drie zalige zondagen

In december zijn we maar liefst 3 zalige zondagen geopend om jou en je spruitje echt in alle rust te laten genieten en kiezen uit de mooiste communiekleding. Kom langs op 15, 22 of 29 december van 14u-18u en, geen zorgen, onze mama’s helpen jullie kiezen. Het zijn kenners met zeeën ervaring en een deskundig oog die jouw spruitje laten stralen. Textiel met een ziel, snit met pit en een glimlach bij iedereen die je lieveling ziet flaneren op de grote dag.

Inspiratie à volonté

Kan je niet wachten tot midden december? Laat alvast je gegevens na op https://www.thebabyscorner.be/communiekleding en ontdek nu al de nieuwste feestelijke collecties.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.