MENU

Communie & lentefeest 2019: celebrate good times

Je spruitje groeit als kool en dat mag gevierd worden! Een communie of lentefeest … het zijn unieke momenten. En die mag je met volle teugen koesteren. Laat je kleine spruit dan ook maar eens stralen in the spotlights met onze feestoutfits.

(droom) prins & (sprookjes) prinses voor 1 dag

Het is tijd om te schitteren en dat doen we in stijl! In onze communie pop-up vind je een uitgebreide en unieke collectie van communiekleding voor meisjes en jongens tot 16 jaar, een waaier aan Belgische en internationale kinderkledingmerken, in verschillende stijlen voor "special moments".

Het communie- of lentefeest, een mooie manier om een traditie te onderschrijven. En op deze feestelijke hoogdagen trekt het hele gezin iets moois aan. Klassiek, romantisch, stoer of op z’n paasbest, met ons ruim aanbod zorgen we ervoor dat je kindje straalt. Naast prachtige witte, ecru en zacht roze outfits is ook de combinatie met een tikkeltje kleur of een knappe print volledig hot in het feestkledingseizoen. Al wat schittert mag en zal! Want jij, je mag gezien worden!

Schitter in stijl

De sterren onder de merken? We hebben ze voor jou! Met onze prachtige feestelijke merken (Blue Bay, Linea Raffaelli, Ralph Lauren, Varones, Amayja, Mimilu, Pauline B, Liu Jo, RTB, Red Limit, Nelly Biesemans, Gymp, Tommy Hilfiger, …) vind je in de pop-up communieshop vast en zeker de geknipte outfit voor je grote dag.

Kom eens op bezoek, want onze winkel, dat is op zich al een beleving. En dat zeggen we niet gratuit. Ons superteam van mama’s probeert elke dag weer het verschil te maken door de tijd te nemen voor jou, voor je kinderen, je kleinkinderen. Even een rustmoment, even echt zoeken naar wat je nodig hebt, welke kleur bij je past, welk product jouw leven mooier, makkelijker of prachtiger maken kan. Welkom, van harte, en aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt want ook daar zijn we voor.

Uniek in België: shop de feestelijke collectie nu ook online:

www.thebabyscorner.be/communiekleding-2019

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.