MENU

Communie & lentefeest

"Die zonovergoten dag dat je er ineens écht bijhoort, waarop de mysteries van de grote wereld beginnen te ontrafelen en wanneer een feest met alles erop en eraan van tel is, kortom: die dag dat je mag gezien worden, gehoord en bovenal intens gevoeld. Wij hebben het voor je!"

Met trots nodigen we het hele gezin uit op de feestelijke opening van de POP-UP COMMUNIESHOP bij the baby’s corner! Heb je dit jaar een communicant of lentefeester? Dan is een bezoekje aan deze communieshop zeker de moeite waard! Stoer, chic, casual chic of feeëriek? Met meer dan 20 communiemerken vind je de droomoutfit voor de grote dag.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december maken we er een feestelijk communieweekend van met de lancering van de nieuwe collectie communiekleding 2018. We ontvangen het hele gezin graag met een glaasje. Ben je er graag vroeg bij? Kom dan op zaterdag 16 december alvast een kijkje nemen in de pop-up communieshop. Zondagnamiddag van 14-18u volgt de officiële opening mét modeshow om 14u30

Waar & wanneer?
Zaterdag 16 december van 10-18u
zondag 17 december van 14-18u

ONTDEK ER ALLES OVER

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.