MENU

Celebrate good times

Een doop, een communie, een verjaardag of trouwfeest. Allemaal zijn het unieke momenten.

En die mag je met volle teugen koesteren. Mei is traditioneel de maand van de communiefeesten. Zes- of zevenjarigen en twaalfjarigen vieren dan een belangrijke mijlpaal in hun leven, in het bijzijn van hun familie. Voor de jonge kinderen breken ‘de jaren van wijsheid’ aan. De oudere kinderen zetten hun eerste stappen naar het jongvolwassenheid.

Feest! - mijlpaal
Je spruitje groeit als kool en dat mag gevierd worden! Laat je kleine prinses of prins dan ook maar eens stralen in the spotlights met onze feestoutfits.

Prins(es) voor 1 dag - schitter in stijl
Het is zover, die ene bijzondere dag is aangebroken waarop je kind zijn communiefeest of lentefeest viert. Het is tijd om te schitteren en dat doen we in stijl! In onze communie pop-up vind je een uitgebreide en unieke collectie van communiekleding voor meisjes en jongens tot 16 jaar, een waaier aan Belgische en internationale kinderkledingmerken, in verschillende stijlen voor "special moments".

Op en top feestelijke kleding? Wandel even door de collecties van Mimilú, Monnalisa, Nelly Biesemans, Ante3 en Bi-Twoo.

De ultieme outfit! - outfits van kop tot teen
Voor meer info en een blik op ons totaal assortiment communiekleding 2018, surf naar onze communiewebsite en ontdek wat we voor jullie in petto hebben!

Shop de stijl! - prinses, stoer of lookalike
Mooie gecentreerde kleedjes bij Enfant D’Amour, Miss Leod en Blue Bay; stoere girls halen hun hartje op bij Rtb, Twin-Set, CKS, Elsy, Liu Jo, Gymp, ... en zoveel meer. Vloeiende lijnen, ivoor en goud, roze voor So Pretty by Pauline B girls.

Flower power - fleurig & florissant
Weet je wat een bloemetjesprint net zo aantrekkelijk maakt? Een bloemblad lijkt één kleur te hebben maar in werkelijkheid is het een sterk variërend pallet, net die finesse vind je terug in de talloze florale prints die in veel van onze collecties terugkomen: casual, klassiek, lief en stoer. De bloemetjes zetten we samen buiten!

Ster voor 1 dag - tijd om te schitteren! 
Jongens verwennen we met sparkling outfits van Blue Bay, Ralph Lauren, Red Limit, Tommy Hilfiger, CKS en One Varon om ongetwijfeld de show te stelen.

Cadeautjestijd!communie- & lentefeestlijst
Bij die bijzondere dag hoort natuurlijk ook het perfecte cadeau. Of je nu op zoek bent naar speelgoed, een leuke gadget of een stoere rugzak, the kid’s corner heeft het voor jou. Neem een kijkje in ons ruim aanbod op http://giftlist.thebabyscorner... en maak het verlanglijstje van je dromen op! 

Kom eens op bezoek, want onze winkel, dat is op zich al een beleving. En dat zeggen we niet gratuit. Mijn superteam probeert elke dag weer het verschil te maken door de tijd te nemen voor jou, voor je kinderen, je kleinkinderen. Even een rustmoment, even echt zoeken naar wat je nodig hebt, welke kleur bij je past, welk product jouw leven mooier, makkelijker of prachtiger maken kan. Welkom, van harte, en aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt want ook daar zijn we voor

Zachte lentegroet,
Sonia

Link: https://www.thebabyscorner.be/... 

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.