MENU

BMW 3 Reeks Touring. Veelzijdigheid voelen. Elke meter.

NIEUWE LOOK

32 jaar geleden was de BMW 3 Reeks Touring een pionier in zijn segment. De BMW 3 Reeks is voor velen DE BMW, het gezicht van het merk. Met de zevende generatie begint voor de BMW 3 Reeks ook een nieuw hoofdstuk.

En nu is deze generatie opnieuw de nieuwe maatstaf voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid in zijn segment.

P90352569 High Res The New Bmw 3 Series

De nieuwe BMW 3 Reeks Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot in de perfectie. Als een echte atleet onder de allrounders overtuigt hij met zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren, perfect afgestemde ophangingscomponenten en uiterst geavanceerde hulpsystemen met een rijdynamiek die in zijn segment onovertroffen is. Deze superioriteit brengt hij zelfs in stilstand op de weg. Met innovatieve oplossingen voor het interieur en de intelligente, digitale BMW Personal Assistant neemt hij u veel uit handen als u dat wilt – en creëert zo tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven.

Ervaar veelzijdigheid

Beleef connectiviteit op het hoogste niveau met de BMW Live Cockpit Professional en de spraakassistent BMW Intelligent Personal. Creëer met één druk op een knop zo veel ruimte als nodig is: innovatieve onderbreng- en opbergsystemen zoals de antisliprails op de koffervloer beschermen uw bagage en zorgen voor een comfortabel en veilig transport.

De BMW 330e Touring is de eerste hybride Touring die de bakens zet voor de wagen van morgen (waarschijnlijk beschikbaar vanaf 07/2020).

Meer weten over de BMW 330e Touring?
P90352599 High Res The New Bmw 3 Series
P90352588 High Res The New Bmw 3 Series

Innovatieve ondersteltechnologie gericht op sportiviteit en rijcomfort

Een duidelijk merkbare toename van dynamische scherpte, wendbaarheid en wegligging ten opzichte van het uitgaande model, en hoogstaand rijcomfort ook op lange afstanden zijn het resultaat van het nadrukkelijk op rijplezier gerichte ontwikkelingsprogramma van de carrosseriestructuur en de ondersteltechniek. De structuur van de nieuwe BMW 3 Reeks Touring is ongeveer 25% stijver dan die van zijn voorganger – en tot wel 50% in bepaalde delen. De wielophanging is ook beduidend stijver dan die van zijn voorganger. Daarbij is het zwaartepunt verlaagd en is de gewichtsverdeling perfect 50:50. Ondanks zijn grotere afmetingen, talloze toevoegingen aan de standaarduitrusting, grotere stijfheid en geoptimaliseerde geluiddemping is het nieuwe model tot wel 10 kg lichter dan het uitgaande model in vergelijkbare uitvoering. Verbeterde aerodynamica verlaagt de luchtweerstandscoëfficiënt tot 0,27 (BMW 320d Touring).

Ontdek zelf de nieuwe BMW 3 Reeks

Kom vanaf zaterdag 28 september de nieuwe BMW 3 Reeks Touring ontdekken in onze showrooms te Sint-Martens-Latem en Oudenaarde.

Interesse? Stuur ons een e-mail
P90352580 High Res The New Bmw 3 Series

BMW 330i Touring:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,4–6,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 146–136

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.
Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel). De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.