MENU

Beleef het kleurenfestival van de herfst

Het vallen van de bladeren is ingezet. Hét perfecte moment voor een stevige boswandeling. Trek samen met jullie spruitjes de speelkleren aan, ga rollen in de bladeren, snuif die fantastische geur van de herfst op, dompel je volledig onder in de speelsheid en ontdek hoe schoon de glimlach bij onze kinderen dan wordt. Inspiratie nodig? The baby's corner dompelt je onder in het kleurenfestival van de herfst.

De zomer van 2018 was een lange zwoele droom. We zagen kinderen die de zon ademden en speelden tot valavond. We zagen hen wild ravotten en soms mijmerend zitten onder de zachte schaduw van een lindeboom. We weten dat er herinneringen zijn geweven die voor altijd zijn. De kindertijd, de speeltijd van ons leven? Neen, spelen is een keuze en laat ons daar nooit mee stoppen!

Dat is de blik én de filosofie die we meenemen tijdens het kleurenfestival van de herfst en de verstilling van de winter. Een klein beetje trager gaan we, stilstaan bij het grote geluk van onze kleine spruitjes. We zullen niemand verwonderen als we zeggen dat onze collecties daarop zullen inspelen met warme tinten en warme stoffen. 

Durf te verkennen

Want tijdens deze twee huiselijke seizoenen lonkt evenzogoed de buitenwereld. En dat is meteen onze missie: ervoor zorgen dat baby, kind en mama zonder zorgen en met grote gretigheid de wereld durven blijven verkennen. Stralend, ontzettend stijlvol, veilig en met oog voor mekaar. Laat ons verliefd blijven op de natuur, op mekaar en op alle moois dat wij opnieuw met je delen.

The baby’s corner - die bewoond wordt door mama’s met kilometers ervaring en boomhutten vol weetjes - staat in het teken van tips, weetjes en advies. En dit delen we graag met onze ouders & grootouders in het nieuwe magazine Spruitjes #9 dat voor je klaarligt in de winkel. Kom erom, we verwachten jou en het hele gezin.

Dit weekend zijn we bovendien open op zondag 14 oktober van 14-18u om je echt in alle rust te laten genieten van de wondermooie collecties.

Meer tips en inspiratie ontdek je op de blog van The baby's corner!

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.