MENU

Be the one who dares

Blijf uniek
De nieuwe BMW X2 gaat zijn heel eigen weg – en dat laat hij ook zien. Zijn extraverte vormen verlenen hem in combinatie met zijn dynamische lijnen een uiterst sportief coupékarakter. Daarbij zorgen zijn indrukwekkende proporties en unieke innovatieve designhighlights voor een uitzonderlijke verschijning. Ideaal voor al wie graag nieuwe richtingen uitgaat.

Altijd een stapje vooruit
In de BMW X2 geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ Services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en wagen. Of u nu afspraken maakt en routes uitstippelt en naar het navigatiesysteem verstuurt, of uw huidige positie in real time met anderen wilt delen of, eens op uw bestemming aangekomen, de resterende weg te voet op uw smartphone wilt weergeven. Laat u leiden door een app die uw leven gemakkelijker maakt – het kan met BMW Connected.

Rijdt voorop. Nooit achterna.
Krachtige motoren. Directe stuurinrichting. Optionele M sportophanging. Een uiterst precieze wegligging, die in deze klasse nieuwe maatstaven aanlegt. Voor een temperamentvolle dynamiek en bliksemsnelle wendbaarheid – sprint of lange afstand, stad of bochtige weg. Dat alles wordt nog overtroffen met de als optie verkrijgbare vierwielaandrijving BMW xDrive. Die bezorgt de nieuwe BMW X2 een uitstekende trekkracht en rechtuitstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt als op rails. Hartkloppingen inbegrepen – voor al wie er klaar voor is.

5 STERKE FEITEN:

 1 /  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,6–4,8
 2 / CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 121–126
 3 / Voor het eerst met M sport X pakket verkrijgbaar
 4 / Uitstekende rijdynamiek en krachtige motoren
 5 / Innovatief bedieningsconcept en naadloze netwerkverbinding

En er is meer…
Join us for the “REBEL PARTY” en bewonder met ons de nieuwe BMW X2. Schrijf u nu in.

Wat:
Toon uw rebelse kant en ontdek tijdens onze eigenzinnige BMW Peter Daeninck “Rebel Party met o.a. DJ Phil Watts, de allereerste BMW X2, het jongste en rebelse lid van de BMW familie.

Wanneer:
Vrijdag 2 maart 2018 van 20 tot 1 uur

Locatie:
In een voormalige garage op de Kortrijksesteenweg 182 in 9830 Sint-Martens-Latem

Dresscode:
Rebels, be yourself!

Graag inschrijven?
Stuur een e-mail naar: Catherine.marton@daeninck.net.bmw.be

Hebt u interesse in de nieuwe BMW X2?
Deze wagen zal vanaf begin maart in onze showroom te bewonderen zijn en u kan vrijblijvend een testrit boeken: live@daeninck.net.bmw.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.