MENU

Alles voor een feestelijk seizoen!

Hoewel het nog volop wintert, kijken we reikhalzend uit naar de ontluikende lente waarbij onze zintuigen na maanden winterslaap eindelijk weer de deuren openslaan. Met de zonnige dagen in het vooruitzicht, hebben we speciale aandacht voor onze stralende feestcollecties.

Welkom in de wonderlijke winkel van 2.500 m² waar de feestfeetjes je helemaal klaarstomen voor het gejoel. Laat je verrassen door ons ruim assortiment feestkleding voor jongens en meisjes tot 16 jaar. Een doop, een communie, een verjaardag of trouwfeest, ... Allemaal zijn het unieke momenten waarbij we je spruitje laten stralen!

Prins(es)je voor een dag

Het doopfeest, een mooie manier om een traditie te onderschrijven. En op dagen die een mijlpaal zijn, trekken we allemaal graag iets moois aan. Romantisch, frivool, stoer of op je paasbest, met ons ruim aanbod zorgen we ervoor dat je kleintje straalt. Merken zoals Aletta, Mimilu en Natini tooien je kleine oogappel van top tot teen in feestelijkheid. Wondermooie doop- & suitejurkjes, bijpassende strikjes, sokjes, schoenen en accessoires. De prachtige kleding wordt afgewerkt met tule en kant.

Op en top hedendaagse doopkledij vind je dan weer bij Monnalisa, Tartine & Chocolat, First, Ralph Lauren, Gymp en Mayoral. Deze kleding is gemaakt uit zacht katoen en wordt afgewerkt met speelse accenten. Eigentijds en vrolijk.

Je maakt je schattige outfit helemaal af met het kwaliteitsvolle assortiment baby- en kinderschoentjes van Eli of Mayoral.

Foto 4 Res
Foto 7 Res
Communie- en lentefeest, let the good times roll…

Communie- en lentefeest, let the good times roll…

Vlinders en kriebels in de buik, ja! Daar staat je spruitje mee op wanneer zijn of haar communiefeest of lentefeest aangebroken is. Tijd om te schitteren, tijd om te stralen, in stijl natuurlijk!

Bij the baby’s corner vind je een uitgebreide en unieke collectie van communiekleding voor meisjes en jongens tot 16 jaar. Kies uit het grootste assortiment van de sterren onder de merken: Linea Raffaelli, Miss Leod, Aletta, Gymp, Varones, Blue Bay, Ralph Lauren, Rtb, Red Limit, Vingino, … Het team van mama’s helpt je aan een unieke outfit waarbij je kindje van kop tot teen straalt, want ook voor schoenen kan je bij the baby’s corner terecht!

Ook voor broer en zus

Broer of zus, groot en klein, vinden hun gading in de feestshop. Ze worden gehuld in prachtige outfits volgens de laatste trends. Trendy merken zoals Tommy Hilfiger, CKS, Monnalisa, Liu Jo, Someone, Mayoral, … geven hen een frisse en speelse uitstraling op de bijzondere dag van broer of zus.

Foto 10 Res

Verjaardag, doop, communie, trouwfeest, … voor elke feestelijke gelegenheid die zich aandient, heeft the baby’s corner alles in huis om het hele gezin volop te laten genieten van het feestgedruis. De keuze aan unieke kinder- & babykleding én originele geschenkjes is hier eindeloos. Van harte welkom. Straal feestelijk, feest stralend!

www.thebabyscorner.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.