MENU

Afstuderen in stijl: tips voor hét perfecte afstudeercadeau

Binnenkort is het zover: menig zoon en dochter mag na jaren zwoegen op de hogeschool of universiteit ein-de-lijk het felbegeerde diploma in ontvangst nemen. Een belangrijk schakelpunt in het leven, dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Eén van de populairste geschenken voor de geslaagde (klein)zoon of (klein)dochter is zonder twijfel een klassevol horloge: een waardevol, persoonlijk geschenk dat een leven lang een tijdloze, tastbare herinnering aan dat belangrijke moment zal zijn.

Montage1

Als je afstuderende (klein)kind straks zijn of haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zet, verandert ook zijn of haar kledingstijl: van casual naar business, van sportief naar meer gekleed.

Montage2
Een tijdloos horloge geeft meteen de juiste eerste indruk, toont uitstraling en persoonlijke stijl. Er is geen one size fits all horloge.
Montage3

Er is uiteraard geen one size fits all als het over horloges gaat. Een horloge om te sporten of om hobbies te beoefenen, is niet hetzelfde als wat hij of zij op het werk zal dragen. Het merk, de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap of mechanisme zijn bepalend voor de prijs van het uurwerk – bij Casteur kunt u, door het erg ruime aanbod van merken, voor ieder budget een passend horloge vinden.

Montage4

Waar moet je op letten tijdens je zoektocht naar het perfecte uurwerk?

Een goed onderhouden mechanisch uurwerk gaat generaties lang mee, een echte investering voor de toekomst. Je keuzes bepalen in belangrijke mate de prijs, maar ook de levensduur!
Montage5

Kom gerust langs bij Juweliers Casteur voor advies op maat. We maken graag tijd en gaan samen op zoek naar dat ene horloge waar je levenslang plezier aan hebt. Je geniet bij ons bovendien van een onberispelijke service na verkoop, door ons eigen inhouse uurwerkatelier.

> Bekijk alle horloges uit onze collectie

Extra tip: laat een persoonlijke boodschap graveren achterop je horloge, voor een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment!

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.