MENU

Nieuws om u
te informeren

Filter het First Friends nieuws door rechts de partner van uw keuze te selecteren.

foto

Bezorg je dierbaren een klein geluksmomentje

Liefste klant,

Wij hopen oprecht dat alles goed gaat met jou en je gezondheid.
Ook al loopt het dagelijks leven misschien niet helemaal zoals gepland, niets weerhoudt er ons van om je te blijven inspireren met een portie positieve vibes!

LEES MEER
Juweliers Casteur
foto

Onze 4 beste 'Covid-19 quarantaine tips'

Tijdens deze periode proberen we allemaal ons steentje bij te dragen. De eenvoudigste manier waarop jij kan helpen is door gewoon thuis te blijven. Er is maar één probleem: de verveling.

LEES MEER
De Nachtwacht
foto

Online expo “Grand Cru” van de Britse kunstenaar Alan Kingsbury

We willen u graag verwennen met de geplande solotentoonstelling van de Britse kunstenaar Alan Kingsbury in onze galerie. “Grand Cru” gaat van start op 4 april, maar dan online.

LEES MEER
Absolute Art Gallery
foto

Mirabel Slabbinck collectie 2020

Het bedlinnen van Mirabel Slabbinck wordt vervaardigd met stoffen van de fijnste en hoogste kwaliteit. Haar collecties kenmerken zich door sobere, tijdloos strakke lijnen en een eenvoudige klasse.

LEES MEER
De Nachtwacht
foto

Alles voor een feestelijk seizoen!

Hoewel het nog volop wintert, kijken we reikhalzend uit naar de ontluikende lente waarbij onze zintuigen na maanden winterslaap eindelijk weer de deuren openslaan. Met de zonnige dagen in het vooruitzicht, hebben we speciale aandacht voor onze stralende feestcollecties.

LEES MEER
The Baby's Corner
foto

Magnitude. Een droom van een boxspring.

Magnitude is het op en top Belgische merk van boxsprings waar wij al sinds de opening van onze winkel, in 1997, mee samenwerken. Het is een merk voor de creatieveling, die weet wat hij of zij mooi vindt, houdt van unieke creaties en een neus heeft voor detail en de fijne dingen in het leven.

LEES MEER
De Nachtwacht
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.