MENU

Nieuws om u
te informeren

Filter het First Friends nieuws door rechts de partner van uw keuze te selecteren.

foto

Lexington: herfst in New England stijl

De stijl van het Zweedse merk Lexington is gebaseerd op de prachtige Oostkust van de Verenigde Staten.

LEES MEER
De Nachtwacht
foto

BMW 3 Reeks Touring. Veelzijdigheid voelen. Elke meter.

NIEUWE LOOK

32 jaar geleden was de BMW 3 Reeks Touring een pionier in zijn segment. De BMW 3 Reeks is voor velen DE BMW, het gezicht van het merk. Met de zevende generatie begint voor de BMW 3 Reeks ook een nieuw hoofdstuk.

En nu is deze generatie opnieuw de nieuwe maatstaf voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid in zijn segment.

LEES MEER
BMW Peter Daeninck
foto

Het wordt een heerlijke herfst

Het vallen van de bladeren is ingezet: de dagen worden korter, de nachten weer kouder. Klaar om het barre weer te trotseren? Bij the baby’s corner vind je het allemaal in kinderkledingwonderland: van coole bottine over zalig zachte winterjas tot supercoole schooloutfit. En de laatste trends van het kleurenfestival van de herst? Ook die scoor je allemaal bij ons.

LEES MEER
The Baby's Corner
foto

Crestron TSR-310: alle touwtjes in handen

Met de nieuwe TSR-310-afstandsbediening van Crestron bedien je alle domotica in je woning voortaan via één touchscreen. Van tv en muziek tot verlichting of verwarming. Doorgewinterde professionals en kritische consumenten zijn nu al grote fans, waaronder ook Casa Grande: "Wij horen alleen positieve feedback van onze klanten".

LEES MEER
Casa Grande
foto

Wegdromen in Tenerife

Aan de zuidwestkust van het eiland Tenerife vind je een van Europa’s best bewaarde geheimen: het Abama Resort - een luxueus project van Fortum Vastgoed. De vierde fase van het project is volop in ontwikkeling. Een eindeloze zomer, ook iets voor jou?

LEES MEER
Fortum Vastgoed
foto

De schooltijd van je leven

Een speelplaats veroveren en nadien schuilen in het klaslokaal: de eerste schooldag komt eraan! Je spruitje wil er die dag (en alle andere dagen) hip en piekfijn uitzien. Een saai najaar staat duidelijk niét in de agenda: september brengt zachte kleuren en gekke prints mee, in oktober draag je enkel heldere motieven en grote opschriften. Ontdek snel de trends!

LEES MEER
The Baby's Corner
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.