MENU

Nieuws om u
te informeren

Filter het First Friends nieuws door rechts de partner van uw keuze te selecteren.

foto

Kunst wordt mode

Spannende tijden voor het Belgische Furore, dat recent haar Edition Two Furore x Magritte aan de wereld liet zien.

LEES MEER
Het Modehuis
foto

Horloges om bij weg te dromen…

Net zoals elke auto, vertelt ook elke horloge een uniek verhaal. Een horloge koop je niet zomaar, het is een weloverwogen beslissing. Een beslissing die samenhangt met drie belangrijke waarden, namelijk vakmanschap, traditie en schoonheid in het lijnenspel. Drie passies die auto- en horlogeliefhebbers met elkaar delen waarbij ze op zoek gaan naar de balans tussen schoonheid en hun fascinatie voor unieke stukken met een rijke geschiedenis.

LEES MEER
Juweliers Casteur
foto

THE 4. KIPPENVEL. VOOR DE OGEN.

Provocerend, eigenzinnig, gewaagd. De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé plaatst zich vastberaden en elegant boven de bestaande conventies.

LEES MEER
BMW Peter Daeninck
foto

Distance means so little, when someone means so much! ♥

Het is bijna Moederdag. Dé dag waarop we onze allerliefste moeder(s) extra in het zonnetje mogen zetten. Hoe kan je haar beter laten zien hoeveel je om haar geeft dan met een juweel of horloge waarin je een persoonlijke boodschap graveert?

LEES MEER
Juweliers Casteur
foto

Slabbinck introduceert Hugs by Mirabel Slabbinck

Mirabel Slabbinck ontwierp, samen met haar twee dochters, Hugs by Mirabel Slabbinck: een knuffelkussen vervaardigd uit katoensatijn van de hoogste kwaliteit. Het geborduurde hart dient als teken van hoop en affectie, het wordt omarmd door de namen van vrienden en familie.

LEES MEER
De Nachtwacht
foto

Verras mama met een origineel geschenk

Het moederschap is het grootste en mooiste avontuur van mama’s leven. Zachte armen vol troost en bescherming, veiligheid en vol vertrouwen.

LEES MEER
The Baby's Corner
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.