MENU

Nieuws om u
te informeren

Filter het First Friends nieuws door rechts de partner van uw keuze te selecteren.

foto

Crestron TSR-310: alle touwtjes in handen

Met de nieuwe TSR-310-afstandsbediening van Crestron bedien je alle domotica in je woning voortaan via één touchscreen. Van tv en muziek tot verlichting of verwarming. Doorgewinterde professionals en kritische consumenten zijn nu al grote fans, waaronder ook Casa Grande: "Wij horen alleen positieve feedback van onze klanten".

LEES MEER
Casa Grande
foto

Wegdromen in Tenerife

Aan de zuidwestkust van het eiland Tenerife vind je een van Europa’s best bewaarde geheimen: het Abama Resort - een luxueus project van Fortum Vastgoed. De vierde fase van het project is volop in ontwikkeling. Een eindeloze zomer, ook iets voor jou?

LEES MEER
Fortum Vastgoed
foto

De schooltijd van je leven

Een speelplaats veroveren en nadien schuilen in het klaslokaal: de eerste schooldag komt eraan! Je spruitje wil er die dag (en alle andere dagen) hip en piekfijn uitzien. Een saai najaar staat duidelijk niét in de agenda: september brengt zachte kleuren en gekke prints mee, in oktober draag je enkel heldere motieven en grote opschriften. Ontdek snel de trends!

LEES MEER
The Baby's Corner
foto

Het hele jaar door weekendjes weg

Knokke is … ’s Zomers genieten van de gezellige drukte, hippe beach clubs en het aangename weer, het voor- en najaar biedt dan weer rustige wandelingen langs de dijk maar ook nog steeds shopping in trendy boetieks, golf én wining & dining.

LEES MEER
Fortum Vastgoed
foto

School is cool ...

… And so are you! Met onze blik op de toekomst, zetten we back to school alvast in de agenda. First things first en dat is een eindeloze vakantie. Maar mocht het eens regenen, kom dan maar heerlijk schuilen in onze winkel en doe de ronde van de schoolbank en ontdek de gloednieuwe collectie van Jeune Premier.

LEES MEER
The Baby's Corner
foto

Zelfverzekerd, sportief en opvallend

Op alles voorbereid.

NIEUWE LOOK
De verleidingscapaciteiten van de BMW X1 worden nog meer uitgesproken met deze modelupdate.

LEES MEER
BMW Peter Daeninck
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.